PÄÄSIVU   YRITYS   TUOTTEET   HINNASTO   OTA YHTEYTTÄ   AJANKOHTAISTA 

Tuotteet

Suosin hoidoissa käytettävissä tuotteissa kasvien aineosia. Ja Kauneus Breikin tuotesarjana löytyykin Ranskalainen YON-KA sekä Suomalainen Aromatica.

YON-KA on kosmeettisen aroma- ja fytoterapian edelläkävijä jo vuodesta 1950. Yrityksen perustana on ollut visio alusta lähtien ” Tarjota iholle elvyttävää energiaa, jota se tarvitsee säilyttääkseen tasapainonsa, sekä palauttaa ja korostaa jokaisen luonnollista kauneutta käyttäen ainoastaan kasviperäisiä vaikuttavia aineosia”. YON-KA sydän koostuukin 5:stä kasvista; Laventeli, kurjenpolvi, Timjami, Sypressi ja Rosmariini.

Tämä ainutlaatuinen seos löytyy 60 %:sta YON-KA-tuotteita erivahvuisina laimennuksina, yksin tai yhdistettynä muihin kasviuutteisiin.

Tuotteet
   

Aromatica on vuonna 1994 perustettu Suomalainen yritys, joka kehittää laadukkaita eteerisiä ja kasvipohjaisia öljyjä. Laatukriteerit on asetettu korkealle. Jatkuva tuotteiden ja tuotantomenetelmien tarkkailu ja käytettyjen raaka-aineiden säännöllinen tutkituttaminen varmistava tuotteiden korkean laadun.

Aromatican hyvinvointituotteet on rekisteröity ProLuonnonkosmetiikka-tuotteiksi.

Tuotteet

Lipolaser - älykäs vaihtoehto vartalonmuotoiluun.

Lipolaser on matalataajusita laserenergiaa säteilevä laite, jolla
saadaan tehokkaasti muokattua vartaloa ja täsmälleen halutuista kohdista. Ja mikä parasta, hoito on pelkästään rentouttavaa! Lipolaserilla on saatu todella hyviä tuloksia, mm. 10 - 15 cm vyötäröltä ei ole mikään mahdottomuus!

 

 

 


© KauneusBreikki -Facebookissa