Lahjakortti

Muista läheistä

Hyvinvointiin käytetyt lahjarahat ovat miellyttäviä lahjoja ja toimivat erityisen hyvin silloin, kun lahjan saajalla on jo kaikkea mahdollista ja lahjaa on vaikea keksiä.

KauneusBreikistä voi ostaa myös lahjakortteja kaikkiin palveluihimme. Kortin voi ostaa paikan päältä, tai kortin voi tilata nettisivujen kautta ja maksaa KauneusBreikin tilille, jolloin kortti lähetetään haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortteja on mahdollista ostaa meiltä sivujemme kautta 50, 100 tai 150 euron arvoisina.

Lahjakortin tilaus

Ohjeet lahjakortin tilaukseen:

1. Ensimmäiseksi maksa haluamasi lahjakortin summa (50€, 100€ tai 150€) tilillemme.
Tilinumero:  FI51 1491 3500 1462 02

2. Tämän jälkeen lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sari.paronen@kauneusbreikki.fi

Mainitsethan sähköpostissa:
Lahjakortin tilaajan/maksajan:
Etunimi & Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Lahjakortin summa
Lahjan saajan nimi

3. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköisen lahjakortin, minkä voit myös halutessasi tulostaa tai lähettää ystävälle eteenpäin.

Huomioitavaa

Lahjakortin summan voi käyttää kerralla kokonaan tai maksaa vain osana palvelua. Korttia ei voi muuttaa rahaksi, eikä ylijäävää arvoa palauteta, vaan sen voi säästää käytettäväksi myöhemmin. Kortin saaja varaa puhelimitse haluamansa hoidon ja maksaa hoitonsa lahjakortilla. Kortti on tällöin esitettävä paikanpäällä.

KauneusBreikki sosiaalisessa mediassa.

Tykkää sivustamme Facebookissa ja seuraa meitä Instagramissa. Näin pysyt ajan hermoilla tarjouksistamme sekä tapahtumistamme. Voit merkitä meidät julkaisuihisi tai käyttää hashtagia #kauneusbreikki. Palvelusta sekä hoidoista palautetta meille voi jättää Facebookkiin sekä timmaan. 

Ota yhteyttä

Liike 040 8454207
Sari Paronen 0400 474919
sari.paronen@kauneusbreikki.fi

Aukioloajat

Olemme avoinna MA – SU. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ajanvarauksesta löydät kaikki vapaat ajat, myös viikonlopulle.

Tietoa meistä

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste

Ajanvaraus